Bemutatkozás

A SALUS-Ortopedtechnika Kft.  a gyógyászati segédeszköz gyártása és forgalmazása terén jelentős múltra visszatekintő, 30 éve működő magyar vállalkozás. A cég neve különböző jelentéseivel jól kifejezi hozzáállásunkat, filozófiánkat, melynek középpontjában a rászorulók, betegek elkötelezett segítése áll. A latin salus szó, jelent egészséget, jó létet, üdvöt, biztonságot, megfogalmazva, egy, az egész embert szem előtt tartó szemléletet, mely hozzáállás fókuszában az egész ember  életminőségének javítása áll. Egy olyan szolgálat, mellyel egy meghatározott élethelyzetben lévő,  szükséget szenvedő embertársunk mellé tudunk állni, tudunk neki segíteni. Ezt az elkötelezett szolgálatot próbáljuk megvalósítani üzleti tevékenységünkön keresztül vagy az ezen célok megvalósításában dolgozó alapítványok támogatásával.
Ezt a szemléletet képviselik egyfelől, az általunk gyártott minőségi, egyedi gyártású ortopédtechnikai eszközök, ahol ortopédtechnikusaink egyedileg kísérik a betegeket a diagnózistól a gyógyulás útján. Másfelől az üzleteinkben található gyógyászati-, rehabilitációs termékek széles választéka, mely a legrövidebb időn belül a megfelelő tanácsadással áll a rászorulók rendelkezésére. Ennek a  minőségi szolgáltatásnak az alapja, azok a  magasan képzett és elkötelezett szakemberek, akik személyes odafigyelésükkel és gondoskodásukkal teszik teljessé a szakmai munkát.

A meglévő tapasztalatainkat és  munkatársaink kiemelkedő tudását kutatási területen is hasznosítjuk segítve a segédeszközök fejlesztését, hogy a rászorulókat minél jobb életminőséghez és mielőbbi gyógyuláshoz segítsük.

 

A SALUS Gyógypont a SALUS Ortopédtechnika Kft. kis és nagykereskedelmi gyógyászati szakáruháza. Ez az  ország legnagyobb gyógyászati szakáruháza, ahol önkiszolgáló rendszerben tágas kiskereskedelmi eladótérrel vényes és szakmai kiszolgálással állunk minden (lakossági és viszonteladóai) vevőnk rendelkezésére. Nagykereskedésünk 1994 óta segíti a viszonteladók, partnerek munkáját abban, hogy a gyógyászati segédeszközök, otthon- és betegápolási termékek minél hamarabb, minél nagyobb szakmai támogatással jussanak el a rászorulókhoz az ország egész területén. 2007-től egyéni vevőket is kiszolgálunk.

Jelenlegi cikktörzsünkben 15.000 cikk szerepel, ezzel a legszélesebb választékot tudjuk nyújtani partnereinknek, vevőinknek az egész országban.

Készséggel állunk az egészségpénztári tagok rendelkezésére is, kártyaelfogadó helyként is működünk.

Webshopunkban bárki rendelhet, részletek a webshop használat menüben.

Szaküzleteink:
Négy kiemelt egészségügyi intézményben gyógyászati szaküzletet működtetünk: a Fehérvári úti Rendelőintézetben, Szent István Kórházban, Szent János Kórházban és az Ortopéd Klinikán.

Elérhetőségek menüpont alatt részletes információk találhatóak.

(Szaküzleteink árukészlete hely hiány miatt nem azonos a SALUS Gyógypont Áruház kínálatával)

Preventív gyermekcipő
A SALUS preventív gyermekcipő, fogalommá vált az elmúlt 25 év során. Itt összegződnek az egyedi cipőgyártásban szerzett tapasztalataink, mellyel egy  széles körben használható termékkel segítjük gyermekeink egészséges fejlődését.

 

Gyártás:

- Egyedi méretvétel alapján egyedi cipő készítése.

- Egyedi és adaptált lúdtalp betétek készítése:

- Alsó-, és felsővégtag ortézisek

- Chêneau korzett   

  

Szolgáltatások:

- Salus orvosi magánrendelések

- Gyógytorna

 

MDR előírások:

Cégünk, 2021-ben, az MDR előírásainak megfelelően regisztrációját megtette, rendelkezünk az illetékes hatósági engedélyekkel.

Gyártói SRN szám : HU-MF-000019861

Forgalmazói SRN szám : HU-IM-000005916

MDR regisztrációval kapcsolatban keressék munkatársunkat:

Petrásovics Orsolya 

petrasovics.orsolya@salusgyogypont.hu

 

 

(a gyártásról és a szolgáltatásokról teljes körű, részletesebb információ a www.salusweb.hu oldalon)