SPILLYSPOON GYÓGYSZERADAGOLÓ KANÁL 2,5 - 10 ML - 430404038

Raktáron
Szállítási határidő: -
Ft /db

A Spilly Spoon egy kilöttyenés-mentes gyógyszeradagoló kanál, aminek hernyócskára hasonlító designja van. Egyszerre gyerekbarát és vonzó, miközben praktikus anyáknak és apáknak egyaránt. Alkalmas 10 ml folyékony gyógyszer adag megtartására is beadáskor. A kanál lefektethető mindaddig, amíg felveszi gyermekét, majd a gyógyszert egy kézzel be tudja adni.
Ez a gyógyszeradagoló kanál tökéletes az éjszaka során a gyógyszer kilöttyenés nélküli beadására, emiatt senki nem akar ágyneműt és pizsamát cserélni. Vége a gyógyszer szőnyegbe taposásának is!
A Spilly Spoon orvostechnikai eszköz. A mérés pontossága +/- 5%, megfelel a BS3221 szabványnak. A gyógyszeradagoló kanál tervezésénél minden a biztonság figyelembe vételével történt.
A Spilly Spoon gyógyszeradagoló kanál nemcsak az ép és fogyatékos gyerekeknek nagy segítség, hanem a túlmozgásos, parkinsonos emberek segédeszköze is lehet betegség esetén. Bár a design kissé mókás lehet pl. idős korban, azonban a lehető leghatékonyabban segíti a kanalas orvosságok bevételét.
A gyógyszeradagoló kanál egyedülállóan praktikus termék, ami csökkenti a stresszt, amikor a gyermek beteg, sőt akár egy kicsit mókává is teszi!
Termékjellemzők:
A 2,5 ml, 5 ml, 7,5 ml és 10 ml-nél kalibrált jelölések miatt a gyógyszer pontosan kimérhető
Meleg mosogatószeres vízzel mosható
Mosogatógépben is mosható
Sterilizálható
Biztonságos
Gyerekbiztos

Hasonló termékek